0650283690 info@mdrconcepts.nl

Marketing Intelligence, Digitalisering & Automatisering.

MDR Concepts richt zich op marketing intelligence om online processen effectief in te richten, tijd en kosten te besparen en omzet te verhogen. Wij ondersteunen bedrijven in het inrichten, automatiseren, analyseren en optimaliseren van marketingprocessen, systemen & tools.

Marketing Processen

Bedrijven gebruiken vaak meerdere systemen om klant-, bestel- en marketingdata op te slaan en veel tools om bijvoorbeeld nieuwsbrieven te versturen of social media posts te plaatsen. Het is belangrijk deze systemen en tools juist in te zetten en te koppelen waar nodig, zodat je processen vereenvoudigt en versnelt, waardoor je tijd en kosten bespaart.

Customer Journey Mapping

Een customer journey geeft een duidelijk overzicht van het klantproces van onbekend naar lead en van lead naar klant. Door dit proces goed in kaart te brengen en meetbaar te maken kun je beter inspelen op de behoeftes van de klant, begrijpen welke marketingactiviteiten per fase belangrijk zijn en weet je waar de focus moet liggen op het gebied van marketing.

Strategisch Advies

Bepalen waar de focus moet liggen qua marketing klinkt vaak gemakkelijker dan het in de praktijk is. Om te voorkomen dat je ‘alles een beetje’ doet, is het belangrijk (en effectief) om een duidelijke koers op te zetten, ondersteund door data, waarbij je een goede 0-meting doet en door middel van focus en analyse marketing effectief inzet. Wij ondersteunen je met het bepalen van jouw koers.

Data Driven Marketing

Het analyseren en begrijpen van de data van een bedrijf is belangrijk. Zeker aangezien deze data kan helpen om processen te versnellen, geld te besparen, focus aan te brengen en richting kan geven. Ook is het belangrijk om data op een goede manier op te slaan en jouw systemen en tools zo in te richten dat ze bruikbare data opleveren.

F.A.Q.

Frequently Asked Questions

Kan ik ook voor kleinere opdrachten bij jullie terecht?

Zeker! MDR Concepts ondersteunt ook kleinere ondernemingen met bijvoorbeeld het opstellen van een customer journey, feedback op huidige marketingprocessen en het inrichten van een enkel systeem.

Kan MDR Concepts mij helpen bij het maken van externe koppelingen?

Wil je verschillende systemen met elkaar laten praten en aan elkaar koppelen?
MDR Concepts bouwt zelf geen koppelingen, maar wij ondersteunen je wel in het maken van een goede keuze. Bijvoorbeeld door een goede inventarisatie vooraf te doen of hetgeen je wilt koppelen wel gekoppeld kan worden, of dat je hiervoor bepaalde data nog moet veranderen.

Ondersteunen jullie organisaties ook in het bouwen van websites?

MDR Concepts bouwt zelf geen websites, hier hebben wij partners voor. Indien je een website wilt laten bouwen en de inrichting hiervan uit handen wilt geven, kunnen wij dit voor je doen. Wij inventariseren dan wat je nodig hebt en wat er gedaan moet worden en schakelen met jouw goedkeuring de juiste partij in om de website of shop te bouwen.

Is een customer journey voor mij geschikt?

Wat ons betreft is een customer journey voor bijna iedereen geschikt en de manier om jouw marketingactiviteiten te funnelen en (ook heel belangrijk) inzicht te krijgen in hoe jouw doelgroep zich beweegt. Je kunt MDR Concepts inzetten voor een customer journey sessie, ook 1 op 1 mogelijk, waarbij we in 1 ochtend of dag een basis customer journey opstellen.

Ik wil mijn nieuwe proces, systeem of tool testen. Kunnen jullie mij hierbij helpen?

Zeker! MDR Concepts kan ondersteunen in het testen op usability voor
(nieuwe) processen, systemen en tools. Neem contact op voor meer informatie.

Kunnen jullie ons helpen bij het opstellen van een business case?

Voor marketing gerelateerde zaken kunnen wij zeker ondersteunen in het opstellen van een business case. Neem contact op voor de mogelijkheden.

MDR CONCEPTS

MARKETING INTELLIGENCE

INFO@MDRCONCEPTS.NL