0650283690 info@mdrconcepts.nl

Over ons

MDR Concepts combineert creativiteit met data, processen, marketing en IT, om bedrijven flexibeler en succesvoller te maken in een digitale wereld. Wij ondersteunen bedrijven in het inrichten, automatiseren, analyseren en optimaliseren van marketingprocessen, systemen & tools.

Over ons

Marketing Intelligence, Digitalisering & Automatisering.

MDR Concepts richt zich op marketing intelligence om online processen effectief in te richten, om tijd en kosten te besparen en omzet te verhogen. Wij ondersteunen bedrijven in het inrichten, automatiseren, analyseren en optimaliseren van marketingprocessen, systemen & tools.

De hoeveelheid data binnen organisaties verdubbelt bijna ieder jaar en zowel B2B als B2C e-commerce, in zowel Nederland als Europa, groeit gestaag. Hierdoor zijn organisaties genoodzaakt bij te blijven met digitale ontwikkelingen en het inzetten van data. Dit zorgt er ook voor dat veel organisaties veel tijd, mankracht en geld kwijt zijn aan het opzetten, analyseren, optimaliseren en automatiseren van hun marketing structuren.

Veel organisaties zijn bezig met vraagstukken, zoals:

  • Hoe blijf ik bij met alle digitale ontwikkelingen?
  • Hoe richt ik mijn marketingproces slim in?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijfssystemen en tools goed ingericht zijn?
  • Hoe vergroot ik mijn online zichtbaarheid en bereik ik mijn digitale klant?
  • Hoe zorg ik dat mijn bedrijfssystemen data opleveren die bruikbare marketinginformatie opleveren?

MDR Concepts zet zich in om organisaties te ondersteunen in het optimaal inrichten en inzetten van hun marketing. Samen kijken we naar de bedrijfsdoelstellingen en brengen we het marketingproces daar exact mee in lijn, zodat de bedrijfssystemen (denk o.a. aan ERP-, PIM-, Sales- en CRM-systemen) de juiste data voor analyse opleveren en de organisatie de stap naar data-driven marketing kan maken. Op die manier zet je marketing effectief in om kosten te verlagen, processen te versnellen en omzet te verhogen.

Vacature

VA / Online Marketeer

Ben jij een topper in SEA en draai jij je handen niet om voor werken met targets?

“Ook het marketingvak verandert. MDR Concepts combineert creativiteit met data, processen, marketing en IT, om organisaties nog sneller te laten bewegen en groeien in een digitale wereld.”

Marloes de Ruiter
– Eigenaresse, MDR Concepts-

MDR CONCEPTS

MARKETING INTELLIGENCE

INFO@MDRCONCEPTS.NL