0650283690 info@mdrconcepts.nl

Contact

Heb jij ondersteuning nodig in marketing intelligence, digitalisering en/of automatisering? Neem gerust contact op te bekijken hoe we je verder kunnen helpen.

Telefoonnummer

KvK

71222030 

F.A.Q.

Frequently Asked Questions

Kan ik ook voor kleinere opdrachten bij jullie terecht?

Zeker! MDR Concepts ondersteunt ook kleinere ondernemingen met bijvoorbeeld het opstellen van een customer journey, feedback op huidige marketingprocessen en het inrichten van een enkel systeem.

Kan MDR Concepts mij helpen bij het maken van externe koppelingen?

Wil je verschillende systemen met elkaar laten praten en aan elkaar koppelen?
MDR Concepts bouwt zelf geen koppelingen, maar wij ondersteunen je wel in het maken van een goede keuze. Bijvoorbeeld door een goede inventarisatie vooraf te doen of hetgeen je wilt koppelen wel gekoppeld kan worden, of dat je hiervoor bepaalde data nog moet veranderen.

Ondersteunen jullie organisaties ook in het bouwen van websites?

MDR Concepts bouwt zelf geen websites, hier hebben wij partners voor. Indien je een website wilt laten bouwen en de inrichting hiervan uit handen wilt geven, kunnen wij dit voor je doen. Wij inventariseren dan wat je nodig hebt en wat er gedaan moet worden en schakelen met jouw goedkeuring de juiste partij in om de website of shop te bouwen.

Is een customer journey voor mij geschikt?

Wat ons betreft is een customer journey voor bijna iedereen geschikt en de manier om jouw marketingactiviteiten te funnelen en (ook heel belangrijk) inzicht te krijgen in hoe jouw doelgroep zich beweegt. Je kunt MDR Concepts inzetten voor een customer journey sessie, ook 1 op 1 mogelijk, waarbij we in 1 ochtend of dag een basis customer journey opstellen.

Ik wil mijn nieuwe proces, systeem of tool testen. Kunnen jullie mij hierbij helpen?

Zeker! MDR Concepts kan ondersteunen in het testen op usability voor
(nieuwe) processen, systemen en tools. Neem contact op voor meer informatie.

Kunnen jullie ons helpen bij het opstellen van een business case?

Voor marketing gerelateerde zaken kunnen wij zeker ondersteunen in het opstellen van een business case. Neem contact op voor de mogelijkheden.

MDR CONCEPTS

MARKETING INTELLIGENCE

INFO@MDRCONCEPTS.NL